Ειδήσεις (15/8/2001)      Μέσα στις διακοπές
Και ξαφνικά, εκεί που λέγαμε πως θα προπονείται η ΟΜΑΔΑ μέσα στο γκάιλα, να που φρόντισε η διοίκηση να φέρει καταιγίδα. Με σχεδόν συνοπτικές διαδικασίες και για αδιευκρίνιστους λόγους (όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γκόντας: "υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται"...), απομακρύνθηκε από την θέση του προπονητή ο Νίκος Αναστόπουλος. Πλέον ψάχνουμε για άλλο προπονητή σε μια περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να δίνουμε φιλικά ματς για να δέσουν οι νεοαποκτηθέντες παίχτες με τους "παλιούς". Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος, εμείς που θέλουμε τον ΠΑΣ δυνατό και με επιτυχίες, και όχι να τρώει κατακέφαλα από ομάδες της γειτονιάς...

Αν κι εγώ δείξω τα πελέ μου σε 1500 τζέδες, θα τιμωρηθώ κι εγώ με 1 μήνα διακοπές; Οχι τίποτα άλλο, αλλά τις χρειάζομαι αυτόν τον καιρό...

..::tzedes.com::..
 

Η περίοδος των μεταγραφών έληξε τις 10/8. Η ΟΜΑΔΑ άλλαξε, όπως το συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια, κατά μεγάλο ποσοστό. Αρκετοί παίχτες αφέθηκαν ελεύθεροι: Elder, Ruiz, Puglia, Ράντος, Σέμος, Γ. Τάτσης, Α. Τάτσης, Νούλης, Ντέτσικας, Kebadge. Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Γκαρόζη, Αθανασίου, Ramirez και Μπελά. Ο Κώστας Κορμαρής μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ηρακλής. Αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι σε ηλικία παίχτες από τις τοπικές ομάδες: Ντάσιος, Μπιλιλής, Πότσης, Πανταζής, Μπούρμπος, Σιαράβας, Μάστακας. Αποκτήθηκαν επίσης παίχτες με αρκετές εμπειρίες στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών: Ανδρούτσος, Ανωγιάτης, Δέδες, Νικολαίδης, Παπαδημητρίου. Ηρθαν και δύο ξένοι: Barcelo και Mijanic. Τις λεπτομέρειες για όλους τους παραπάνω μπορείτε να τις δείτε στο "συνάδελφο" site των φιλάθλων του ΠΑΣ που έκανε και μια γενναία ανανέωση και είναι πλέον σε ευρωπαϊκά standards (αν και σε design δε μας πιάνεις ακόμα Αχιλλέα :-)

Η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη, οι άλλες ομάδες ενισχύθηκαν κι αυτές και πλέον με την είσοδο του δεύτερου παροχέα δορυφορικής τηλεόρασης, τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανέβηκαν πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αρα, και τα συμφέροντα των εταιριών θα είναι μεγαλύτερα. Επειδή έχουμε καεί αρκετές φορές στο παρελθόν, απαιτείται επαγρύπνηση απ' όλους, και, κυρίως, η αποφυγή της ακούσιας αποδυνάμωσης της ΟΜΑΔΑΣ.


Και τώρα που γινες γριά, τι κατάλαβες...

- Το Site των φιλάθλων του ΠΑΣ, φτιαγμένο μόνο από αγάπη από τον καλό φίλο Αχιλλέα, με το καφενειο-forum που έχει γίνει must για την ενημέρωση των φίλων μας σε όλο τον κόσμο.

- Το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με ειδήσεις της Ομάδας και διάφορα στατιστικά και ιστορικά στοιχεία.

- Ενα site για τον ΠΑΣ, με εξτρεμιστικές (καμιά φορά) τάσεις :-)

Η μασκότ του ανεπίσημου site του ΠΑΣ

Επίσημοι Χορηγοί
WebB@r, στη στοά Σάρκα

< Αρχική | Επικοινωνία | Forum >