Ειδήσεις      Περισσότερες ειδήσεις
Εμείς (οι tzedes.com) είμαστε πολύ τζιουμπλέκες για να παρέχουμε και δικές μας ειδήσεις :-)

Μέχρι λοιπόν να μεγαλώσουμε και να έχουμε και καμιά 50αριά (ΟΥΙ Ο ΤΖΕΣ!) δημοσιογράφους να κυνηγάνε τα γεγονότα, σας παραθέτουμε εδώ όσα links υπάρχουν για νέα και ειδήσεις που να αφορούν τα Γιάννενα και την Ηπειρο.

Είναι προφανές βέβαια πως αν ξεχάσαμε (τι αν, σίγουρα ξεχάσαμε) κάποιο site με ειδησεογραφικό περιεχόμενο, υπενθυμίστε μας στέλνοντας email στο linkmastras@tzedes.com.

..::tzedes.com::..
 

- Εφημερίδα "Ο Πρωινός Λόγος", καθημερινή εφημερίδα της Ηπείρου με καλή και ενημερωμένη web έκδοση.

- Εφημερίδα "Τα Πρωινά Νέα", καθημερινή εφημερίδα της Ηπείρου με καλή web έκδοση, η δε ενημέρωση ακολουθεί το πρόγραμμα της έντυπης έκδοσης.

- Εφημερίδα "Νέοι Αγώνες Ηπείρου", καθημερινή εφημερίδα της Ηπείρου με μέτρια web έκδοση - έχει τις καθημερινές ειδήσεις σε σκέτο κείμενο - αλλά με καλή ενημέρωση. Εχει κι ένα κακό, με το που ανοίγετε το site, ένα κρυφό προγραμματάκι javascript στέλνει το e-mail σας σε μια διεύθυνση. Αν ο browser σας σας ειδοποιήσει σχετικά, πατήστε το "Ακυρο". Αν δεν σας ειδοποιήσει, αλλάξτε browser να είστε ήσυχοι :-)

- Το Forum των φιλάθλων του ΠΑΣ, το πιο γρήγορο μέσο για να μαθαίνετε τα νέα της Ομάδας μας. Οτι είδηση και να βγει, αλήθεια ή "βρώμα", σε λίγα λεπτά κάποιος παλαβός ΠΑΣολές θα την στείλει στο forum :-)

- Epirus Info, site με νέα και ειδήσεις της Ηπείρου. Από ότι είδαμε, θα περιέχει και την δικτυακή έκδοση της εφημερίδας "Τα Γιάννενα".

Επίσημοι Χορηγοί
WebB@r, στη στοά Σάρκα

< Αρχική | Επικοινωνία | Forum >