Γενικά      Ειδικά
Μη διστάσετε σε καμία περίπτωση να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα (που να αφορά στο site, διότι αν σας παράτησε το κορίτσι ή το αγόρι σας, μάλλον δεν μπορούμε να βοηθήσουμε!) Άλλωστε, τίποτα στον κόσμο δεν έγινε χωρίς επικοινωνία. Εμείς μπορεί να έχουμε μερικές σκέψεις, εσείς να έχετε κάποιες άλλες, να "κάνουμε χωριό" που λεν και στα χωριά μας :-)

Ο κύριος τρόπος επικοινωνίας είναι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή επί το ελληνικότερο, e-mail. Αν δεν έχετε e-mail, αφ' ενός ντροπή σας, αφ' ετέρου να πάτε να πάρετε (εγγραφή στην υπηρεσία μπέχο e-mail του tzedes.com και πληροφορίες για αυτή). Μπορούμε όμως να συνομιλήσουμε και ζωντανά στα κανάλια του IRC, στα οποία, ως γνήσια τέκνα της ηλεκτρονικής εποχής, είμαστε τακτικοί θαμώνες.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε ότι οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας μας είναι υπερπολύτιμη. Οπότε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε :-)

..::tzedes.com::..
 

- Για οτιδήποτε έχει να κάνει με το site και τη λειτουργία του, όπως προβλήματα με "σπασμένους" συνδέσμους αλλά και τις προτάσεις σας, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση admin@tzedes.com, με μια σύντομη περιγραφή στο θέμα.

- Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το μπέχο e-mail, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση mailmastras@tzedes.com.

- Για να καταχωρίσετε τις σελίδες ή και απλά τα στοιχεία της επιχείρησής σας στο tzedes.com, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση linkmastras@tzedes.com, συμπεριλαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας ώστε να είναι σωστή η κατηγοριοποίηση.

- Για την κατασκευή του δικού σας site απο τους PasloDesigners, την φιλοξενία από μερικών σελίδων μέχρι ολόκληρων sites από τους servers του tzedes.com, καθώς και για την τοποθέτηση διαφημιστικών banners στις σελίδες του tzedes.com, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση promote@tzedes.com.

- Αν θέλετε να συνομιλήσουμε στο IRC, θα μας βρείτε στο GR-NET. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο IRC-Client, όπως το mIRC, και να συνδεθείτε με κάποιον server του GR-NET. Αν δεν ξέρετε ποιος είναι πιο κοντά στην περιοχή σας, τότε συνδεθείτε με το srv.irc.gr (με την εντολή /server srv.irc.gr στο πρόγραμμα client που χρησιμοποιείτε). Εμείς πάντως προτιμούμε τον αφρό (/server afros.irc.gr) γιατί είναι στα Γιάννενα :-)
Συχνάζουμε στα κανάλια #Giannena, #PAS, και φυσικά #tzedes, και θα μας βρείτε με τα ψευδώνυμα FENDER, CYRIX, vayero, SunBeam και LaDaU.

Επίσημοι Χορηγοί
WebB@r, στη στοά Σάρκα

< Αρχική | Επικοινωνία | Forum >